Contact

Luuk Ketel

Resultaatgerichte manager met veel ervaring in verschillende managementrollen. Creëert beweging en boekt tegelijk resultaat. Schakelt gemakkelijk tussen de verschillende managementniveaus en brengt de belangen op één lijn. Luuk heeft oog voor mensen en hun mogelijkheden, verbindt de betrokken mensen, geeft structuur, zet de koers uit, handelt met snelheid en is vasthoudend tot het eindresultaat.

Kennis Willen Delen

Kennis Willen Delen (KWD) en zijn brede ervaring inzetten bij organisaties die hun projectsucces willen verbeteren is een drijfveer voor Luuk. Hij onderzoekt projectmanagementonderwerpen samen met klanten en verbreedt hierdoor mede zijn eigen kennis, wat o.a. resulteert in diverse artikelen en boeken. Luuk is hoofdregisseur van het Vakblad Projectmanagement en agilemanagement. Een schipper die op een wedstrijdjacht zijn voorgaande wedstrijdervaringen inzet, kenmerkt hem. De tactiek en het samenspel van bijvoorbeeld voetbal, gebruikt hij in zijn werk.

KWD

Wil je ook resultaat?

Samen succesvolle resultaten behalen, daar ligt onze focus. De resultaatmanagers van KWD vertalen praktisch en pragmatisch de wensen en eisen van opdrachtgevers in concrete (project)resultaten.