Contact
Leergangen

Leergangen

Bij KWD Resultaatmanagement geloven we dat leren een levenslang proces is en we delen graag onze kennis en ervaring met anderen. In de afgelopen jaren hebben we verschillende unieke leergangen ontwikkeld, waarbij elk onderdeel van ons vakgebied gedurende meerdere sessies wordt uitgediept. Naast onze leergangen bieden we ook een reeks workshops aan die inspelen op actuele trends en de diverse publicaties van KWD.

KWD
Leergang

PM Baas

De opleiding voor leidinggevenden van projectmanagers.In de wereld van projectmanagement zijn veel trainingen gericht op de projectmanager zelf. Soms wordt er een training aangeboden voor de opdrachtgever. Maar wat is er beschikbaar voor de manager van de projectmanagers?KWD Resultaatmanagement vult dit gat met de Leergang PM Baas.Gebaseerd op praktijkervaring en onderzoek naar de succesfactoren voor managers van projectmanagers, bieden we een leergang bestaande uit zeven modules aan om een stevige inhoudelijke en praktische basis te bieden voor hun functioneren.

KWD
Leergang

Agile Resultaat-
management

Agile is een belangrijk onderwerp geworden en is overal aanwezig, en het zal niet snel verdwijnen. KWD Resultaatmanagement introduceert nu een leergang over resultaatmanagement in een Agile omgeving.