Contact
Klantevenement

Projectmanagement Vakdag

Jaarlijks organiseert KWD, dé autoriteit op het gebied van project- en programmamanagement en agile management, het Projectmanagement Event voor haar klanten en vakprofessionals die in dienst zijn bij deze klanten.

KWD
Vakdag 2024

Projectmanagement in de 21ste eeuw

Op dinsdag 8 oktober organiseert KWD Resultaatmanagement voor al haar klanten en relaties de 18e KWD Projectmanagement Vakdag. We gaan onze gasten weer op locatie in DeFabrique verwelkomen, zodat we naast veel interessante sessies ook weer kunnen netwerken en sparren met vakgenoten.

Het thema dit jaar is “Projectmanagement in de 21ste eeuw” met sessies over o.a. projectmanagement trends, tools, competenties en de plek van de projectmanager in de organisatie in de 21ste eeuw, maar uiteraard ook weer heel veel praktijkervaringen.

De keynote speakers tijdens deze dag zijn Ayca Szapora en Richard van Hooijdonk.

KWD
Vakdag 2023

Samen voor Resultaat

Dit jaar viert KWD haar 25-jarig bestaan en dat vierden we samen met al onze klanten en relaties op dinsdag 10 oktober tijdens de extra feestelijke 17e KWD Projectmanagement Vakdag.Het thema van dit jaar is "Samen voor Resultaat", met sessies over onderwerpen zoals agile, projectstrategie, stuurgroepen, projectpolitiek, dilemma's, projectsucces en vooral heel veel praktijkervaringen.

KWD
Vakdag 2022

Een kijkje in de keuken van KWD

Op 4 oktober 2022 vond de 16e KWD Projectmanagement Vakdag plaats in de Fabrique in Utrecht. Dit jaar stond het bijzondere thema "Masterchefs - Een kijkje in de keuken van KWD" centraal. Tijdens maar liefst 13 interactieve parallelsessies deelden KWD-masterchefs inzichten uit hun vakgebied.

KWD
Vakdag 2021

Agile Beyond the Hype

Op 24 november 2021 vond de 15e KWD Projectmanagement Vakdag plaats. Het thema van dit jaar was 'Agile beyond the hype'. Daarnaast lag er uitgebreide nadruk op het faciliteren van verbinding op afstand. Het was opnieuw een waardevolle gelegenheid voor vakgenoten om elkaar te ontmoeten en kennis te delen.