Contact
Neem contact op

Wij horen graag van je

Bij KWD Resultaatmanagement staan we altijd open voor contact met onze klanten, potentiële collega’s en andere geïnteresseerden in het projectmanagement vak. Heb je een vraag voor ons? Gebruik dan onderstaand formulier; we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel ons

We vertellen je graag meer over onze aanpak van het succesvol managen van projecten en programma’s.

Bel KWD

Bezoek onze locatie

Bezoekadres
Edisonbaan 15
3439 MN Nieuwegein

Postadres
Postbus 761
3430 AT Nieuwegein

Plan route in maps
KWD
Werken bij

Bij ons werken?

Wij zijn dé autoriteit op het gebied van project- programma- en agilemanagement in Nederland! Onze collega's werken hier met plezier vanwege de verscheidenheid aan uitdagende, interessante en diverse opdrachten, de prettige werksfeer; we hebben geen staffuncties en doen alles letterlijk samen, de kwaliteit van onze diensten en uitmuntende training en coaching. Ook wordt KWD ervaren als een omgeving waar je je ambities waar kan maken.

Als KWD'er ben jij hard op de inhoud, maar zacht op de relaties. Je bent in staat vol te houden, enthousiasme uit te stralen en je blijft stakeholders meenemen naar het gewenste eindresultaat. Je bent nieuwsgierig, soms een beetje eigengereid en altijd gericht op samenwerking en verbinding van alle betrokkenen.

Je blijft kalm als het spannend wordt. Je houdt het overzicht en verliest het eindresultaat nooit uit het oog. Je kunt lef tonen, de uitgezette koers aanhouden en je rug recht houden.

Zit jij al op het puntje van stoel? Bekijk dan onze vacatures!