Contact

Kennis
Willen
Delen

Delen

Onze kennis, jouw kennis

KWD staat naast Kunnen - Willen - Durven, ook voor Kennis - Willen - Delen.
Onze ervaren resultaatmanagers hebben een grote schat aan kennis en ervaring die we graag delen met klanten en vakgenoten. Samen met klanten en universiteiten onderzoeken we relevante vraagstukken op ons vakgebied.
01

Boekenreeks

In nauwe samenwerking met klanten en universiteiten verkennen we voortdurend nieuwe inzichten binnen het domein van ons vakgebied. Deze publiceren we in de vorm van praktijkgerichte boekjes.
02

Vakblad

Het Vakblad Projectmanagement en agilemanagement verschijnt drie keer per jaar. Dit vakblad informeert lezers over actuele ontwikkelingen, de theorie en de praktijk van het boeiende vakgebied van projectmanagement.
03

Workshops

Met enige regelmaat ontwikkelen wij workshops die dieper ingaan op diverse onderwerpen uit ons vakgebied. Deze workshops sluiten aan op hedendaagse trends en de diverse KWD-boekjes.
04

Vakdag

De KWD Projectmanagement vakdag is hét event voor de vakprofessionals die werken bij onze klanten. Tijdens deze dag zijn er diverse lezingen en workshops rondom een projectmanagement thema.
05

Bulletin

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het vakgebied van project-, programma- en agilemanagement en wil je weten wat er speelt bij KWD? Schrijf je dan in voor ons bulletin!
06

Kijkje in de keuken

Regelmatig organiseren we een bijeenkomst rondom een inhoudelijk thema waarin we onze kennis delen bij ons in de ‘huiskamer’ in Nieuwegein. Schrijf je in voor de volgende bijeenkomst!
07

Project-
management App

Benieuwd of jouw project een succes wordt? 'Steek de thermometer' in je project via onze testen en krijg een objectief beeld en advies over hoe je die op orde krijgt.
08

Leergangen

Om je projectsucces te verbeteren bieden wij een aantal unieke leergangen aan. Deze kunnen we bij KWD of op locatie geven. Meld je aan voor de eerstvolgende!
KWD
Nieuwste Vakblad

Essentiële zaken in projecten

In mijn dagelijkse praktijk als programmamanager en (mede)directeur van KWD Resultaatmanagement valt het me op dat het maken van planningen in projecten lastig is. Om vanaf het begin van het project helder te hebben, te krijgen en te houden wat nodig is om aan het einde te kunnen concluderen dat het project niet alleen binnen Budget en Scope is gebleven, maar ook binnen de beschikbare Tijd is afgerond, dat blijkt nog niet zo eenvoudig te zijn...De nieuwste editie van het Vakblad projectmanagement en agilemanagement is weer beschikbaar. Ook op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op ons vakgebied? Abonneer je dan!

KWD Projectmanagement App

Benieuwd of jouw project een succes wordt? De KWD Projectmanagement app geeft in korte tijd een objectief beeld van een project en geeft advies over hoe succesfactoren te managen.

Bekijk de app