Contact
Waarde creëren die ertoe doet in agile projecten

AgileBeyond

Het nieuwe van agile is er wel af en we kunnen constateren dat agile een blijvertje is. Maar is dit het dan of is er ook nog zoiets als ‘de wereld na agile’? Agility is een continuüm; na de eerste stap in agile zijn de nodige vervolgstappen te zetten. Agile is de basis, beyond de vervolgstappen. Organisaties die zich verder willen ontwikkelen, zullen dan ook een beyond stap moeten zetten.

Agile is in de afgelopen jaren volledig geïntegreerd in de werkzaamheden op gebied van projecten. Binnen de IT en ook steeds meer daarbuiten, zijn we gewend geraakt aan ‘nieuwe’ rollen, zoals scrummaster en business owner. Maar naast alle positieve geluiden en enthousiasme, zijn er in toenemende mate ook minder positieve geluiden te horen. Agile klinkt in eerste instantie eenvoudig maar blijkt in de praktijk toch vaak lastiger dan vooraf verteld en gedacht. De vraag is dan ook: wat moet je als organisatie doen om de slag te maken naar ‘BeyondAgile’? Wat vraagt dit van jouw organisatie, jouw diensten en jouw klanten? En tegen welke (beginners)fouten loop je dan aan? En als je agile werkt, ben je dan ‘klaar’? Voor KWD reden om onderzoek te doen, samen met relaties die al langer agile werken, en hier ons nieuwe boekje BeyondAgile aan te wijden. Leer van ervaren collega’s en voorkom fouten. Tijdig bijsturen, ook dat is agility!

Hoe te reserveren?

Het boek is bestemd voor personen die verantwoordelijk zijn voor het creëren van waarde in en voor de eigen organisatie. Zowel personen die direct betrokken zijn bij agile projecten als management op C-level. Andere actoren die in projecten en agile-trajecten samenwerken, kunnen het gebruiken als leidraad om op onderzoek uit te gaan: wat zijn de beyond-stappen in mijn organisatie?

Geïnteresseerden die in deze doelgroep vallen, kunnen het boek gratis aanvragen. Andere geïnteresseerden betalen euro 12,50. Dit bedrag is inclusief btw en verzendkosten.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Ben je geïnteresseerd in het KWD Bulletin?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
KWD