Contact

Samen
voor
resultaat

Onze kracht

Het DNA van KWD Resultaatmanagers bestaat eruit dat we hard zijn op de inhoud, maar zacht op relaties. In ons werk houden we vol, tonen ondernemerschap, stralen enthousiasme uit en blijven stakeholders meenemen naar het gewenste eindresultaat. We zijn nieuwsgierig, soms een beetje eigengereid en altijd gericht op samenwerking en verbinding van alle betrokkenen. Naast de successen die we voor klanten boeken, bouwen we allemaal mee aan KWD. Staffuncties en overhead kennen we niet; we doen alles zelf.

Onderdeel van Conclusion

KWD Resultaatmanagement maakt maakt als onafhankelijke project- en programmamanagement organisatie onderdeel uit van het ecosysteem van Conclusion. De brede dienstverlening van Conclusion berust op een simpele gedachte: rond iedere klantvraag de beste bundeling van experts en diensten in huis. Met zoveel deskundigheid en slagkracht onder één dak, is Conclusion de logische partner voor iedere digitale reis naar morgen.

Bezoek de website van Conclusion

Mensen maken het verschil

Samen succesvolle resultaten behalen, daar ligt onze focus. De resultaatmanagers van KWD vertalen praktisch en pragmatisch de wensen en eisen van opdrachtgevers in concrete (project)resultaten.
1.000+
Jaar ervaring
60+
Resultaatmanagers
400+
Klanten
0!
Mislukkingen als uitgangspunt

Kunnen Willen Durven

In ons werk houden we vol, tonen ondernemerschap, stralen enthousiasme uit en blijven stakeholders meenemen naar het gewenste eindresultaat.

Meer info

Kennis Willen Delen

We doen onderzoek, schrijven boeken, artikelen, ontwikkelen leergangen en workshops. Dat alles samen met, en bovenal vóór, onze klanten.

Meer info
KWD

Onze aanpak

In spannende situaties reageren we kalm, houden overzicht en verliezen het eindresultaat nooit uit het oog. Daarom zijn we ook in staat om vastgelopen trajecten vlot te trekken; we analyseren, plegen interventies als de situatie daarom vraagt, om daarna weer effectief door te pakken. We tonen lef, houden de uitgezette koers aan en de rug recht!

KWD
Onze mensen

Het team

Projectenwerk is mensenwerk. Het gaat er dus om hoe de projectmanager daarin het verschil maakt. Wij kijken waar de kwaliteiten van onze mensen zitten en hoe we die verder kunnen versterken. We helpen ze te excelleren in mooie uitdagende projecten, met een traditionele en/of agile aanpak. Het is het resultaat dat telt!