Contact
Boeken

Nul mislukkingen Voor Business Owners

Met de komst van agile verandert niet alleen de rol van de projectmanager. Ook de rol van Business Owners wordt anders van inhoud. Business Owners zien dat ze steeds vaker effectief vorm moeten geven en sturing moeten geven aan projecten en ook moeten ingrijpen in projecten. Ook dus in agile projecten, maar mag dat wel? Kan dat wel? En hoe dan?

Business Owners opereren in een hybride wereld met verschillende organisatievormen en willen wendbaar zijn, waarde toevoegen, maar bovenal: succes hebben. Hier gaat deel 9 van de KWD-reeks over. Dit is het moment waarop wij onze ervaringen en ideeën kunnen, willen én durven delen over Business Owners die doordacht balanceren in het besturen van doelen, mensen, organisaties, afdelingen en methoden die worden ingezet om resultaten te realiseren. Dat betekent tijdig sturing geven, keuzes maken, bijsturen, te allen tijde doorzettingsvermogen hebben. Het betekent ook ingrijpen als het moet, kunnen inspireren en vooral blijven geloven in een succesvolle uitkomst.

Hoe te reserveren?

Het boek is bestemd voor Business Owners die verantwoordelijk zijn voor het creëren van waarde in en voor de eigen organisatie. Andere actoren die in projecten en agile-trajecten samenwerken, kunnen het gebruiken als leidraad om dit samenspel te verbeteren. Geïnteresseerden die in deze doelgroep vallen, kunnen het boek gratis aanvragen. Andere geïnteresseerden betalen euro 9,95. Dit bedrag is inclusief btw en verzendkosten.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Ben je geïnteresseerd in het KWD Bulletin?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
KWD