In memoriam Louis Baartmans

Met veel verdriet geven wij kennis van het overlijden van onze zeer gewaardeerde collega Louis Baartmans.
Louis was wat je kunt noemen een ‘oer-KWD’er’. Recht door zee, resultaatgericht, open voor feedback, altijd bereid om mee te denken. En bovenal een heel fijn mens, met veel interesse voor het wel en wee van de collega’s.
Als coach van onze nieuwste lichting collega’s, maar ook als klankbord voor de wat meer seniore KWD’ers.
Een vanzelfsprekende aanwezigheid, die ruw werd verstoord door de onheilstijding net na de zomervakantie en het helaas onvermijdelijke overlijden op 25 januari.

 

Op de rouwkaart staat geschreven “Krachtig, Onderzoekend, Sterk, Rots”, en daarin herkennen we Louis ook zeker in zijn werkomgeving, als inspirerende vakman en collega, binnen KWD en bij zijn opdrachtgevers.

Wij prijzen ons gelukkig dat we Louis vele jaren als collega hebben mogen meemaken, en van zijn wijsheid en positieve aanwezigheid hebben mogen genieten. Van zijn eeuwige glimlach, en zijn opgestoken duim. We gaan hem zeker niet vergeten, de herinneringen blijven ons voor altijd bij, Louis blijft voor altijd één van ons.

Wij wensen de familie, vrienden, collega’s en overige bekenden van Louis veel sterkte met het verwerken van dit ongelofelijke verlies.

Dank je dat je deel van ons leven was Louis, rust zacht!