Contact

André Pals

Praktisch ingestelde resultaat gedreven projectmanager met bewezen ondernemingskwaliteiten en overtuigingskracht. In staat vanuit business processen te kunnen denken en deze te doorgronden Heeft het vermogen om verschillende partijen optimaal met elkaar te laten samenwerken en elkaar te versterken. Weet medewerkers te inspireren en ertoe te brengen het beste uit zichzelf te halen.

Internationale Projecten – Top Sport of niet ?

Als actief sport beoefenaar van trailrunning, mountainbiken en squash is het soms lastig om regelmaat te vinden bij het beoefenen van je favoriete sport terwijl je anderzijds voor je werk veel internationaal moet reizen. Standaard bestaat mijn reisuitrusting daarom uit de helft zakelijk en de andere helft sportuitrusting zodat ik de momenten neem om mijn favoriete sport te beoefenen overal waar ik op dat moment werk. Het bijzondere is dat mijn enthousiasme voor sport als een vonk overslaat naar stakeholders of project team leden op locatie om samen iets aan sport te doen wat de samenwerking ten goede komt. Mijn motivatie voor actief sport te beoefenen is dat er bij mij na fysieke inspanning endorfine (Runners High) vrijkomt wat me het gevoel geeft van een frisse mindset en energie om aan projecten te werken in teamverband.

KWD

Wil je ook resultaat?

Samen succesvolle resultaten behalen, daar ligt onze focus. De resultaatmanagers van KWD vertalen praktisch en pragmatisch de wensen en eisen van opdrachtgevers in concrete (project)resultaten.