Contact
Rabobank

Programma Financieren Bedrijven

Het marktdirectoraat MKB heeft als ambitie het realiseren van rendabel marktleiderschap ten behoeve van onze leden en klanten. Door het faciliteren van lokale banken voor het ontwikkelen van commerciële en operationele slagkracht in de zakelijke markt. Het programma BBS heeft de ambitie om het primaire verkoop- en beheersysteem met betrekking tot het financieringsproces Bedrijven verder te optimaliseren.

Project case

Resultaat

Eind 2009 succesvolle oplevering van de Bijzonder Beheer applicatie op het moment dat in Nederland de kredietcrisis (bedrijven) zich in volle hevigheid voordoet. Middels deze applicatie heeft Rabobank Nederland tijdig het risicobeheer van kredietportefeuilles geoptimaliseerd.

Opdracht

Verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van Bedrijven Bediening Systeem (BBS) en de ontwikkeling en realisatie en implementatie van een Bijzonder Beheer applicatie voor alle lokale banken in een tijdsbestek van 1,5 jaar. Dit project was daarvoor drie jaar geleden gestart, vastgelopen en heeft onder mijn aansturing een doorstart gekregen. De bestaande applicatie, Aura genaamd is gesaneerd. De Aura database is daartoe geconverteerd naar de Bijzonder Beheer database.

Alle projecten zijn offshore gerealiseerd in India. Programma afgesloten en decharge gekregen.

“ Met alle respect, André heeft een lastige klus geklaard wat door zijn voorganger in de afgelopen drie jaren niet is gelukt. ”
Business User Wim van Reen, Director PDS Group Risk Management
KWD

Wil je ook resultaat?

Samen succesvolle resultaten behalen, daar ligt onze focus. De resultaatmanagers van KWD vertalen praktisch en pragmatisch de wensen en eisen van opdrachtgevers in concrete (project)resultaten.