Contact

Barry Peters

Barry is een ervaren programmamanager die business en IT verbindt. Hij is verantwoordelijk geweest voor de wereldwijde uitrol van applicaties, systeem migraties, software ontwikkeling en (des)integraties van bedrijfsonderdelen. Barry heeft moeizaam lopende programma’s tot een goed einde gebracht door teams weer enthousiast te maken en stapsgewijs naar het doel te leiden. Hij heeft ruime ervaring in Agile projectmanagement bij bedrijven die met integratie uitdagingen zitten na overnames.

Verplicht samenwerken

Via zijn dochter ontdekte Barry volleybal; een sport waarbij de spelers wel samen moeten werken om een doel te bereiken. Als coach vindt hij het geweldig om het beste uit de spelers te halen en te proberen dat wat er ontbreekt toe te voegen aan een team. Vertrouwen geven, focus op verbeteren via kleine stappen en de sfeer in het team goed houden zijn overal toepasbaar. “Als je beter wordt, is dat winst. Als je dan ook nog van je tegenstander wint, is dat dubbele winst.” Het coachen heeft hem al veel mooie ervaringen opgeleverd waaronder de wedstrijden op de International Children’s Games in Taiwan en Rusland.

Inmiddels heeft hij zelf al weer 4 keer een internationaal volleybal toernooi georganiseerd zodat veel meer spelers zo’n unieke internationale ervaring kunnen opdoen. Met zo’n cross-over tussen Project Management en sport is Barry helemaal in zijn element. Hij is een team speler die van uitdagingen houdt. Het verbinden van mensen en hen ruimte geven om hun rol te spelen is wat hij ook toepast in zijn werk.

KWD

Wil je ook resultaat?

Samen succesvolle resultaten behalen, daar ligt onze focus. De resultaatmanagers van KWD vertalen praktisch en pragmatisch de wensen en eisen van opdrachtgevers in concrete (project)resultaten.