Contact

Arjan IJdo

Een gedreven en resultaatgerichte manager die altijd vanuit het klantperspectief denkt en daardoor de opdrachtgever verder brengt. Voelt zich thuis in complex bestuurlijke veranderingsprocessen op het raakvlak van business en IT. Weet de belangen op verschillende niveaus om te zetten in een gedragen richting en weet hierdoor veranderingen duurzaam te implementeren. Ontdekt snel de juiste talenten bij mensen en zet deze effectief in.

Blijven ontdekken ….

Jezelf onderdompelen in de organisatie van steeds nieuwe opdrachtgevers met elk hun eigen uitdagingen, cultuur en professionals blijft voor Arjan één van de mooiste aspecten van het vak. Je eigen kennis en ervaring inzetten om in een nieuwe ‘wereld’ het verschil te kunnen maken, komt ook terug in zijn grote hobby duiken. Tijdens reizen naar verre bestemmingen, maar ook dicht bij huis stapt hij graag in de wonderlijke en mooie wereld onder water. Hier is een mooie parallel te trekken met projecten die Arjan doet: “Als je alert bent op je meters en op je omgeving kun je genieten van de reis onder water om na een leerzame ervaring met een voldaan gevoel weer veilig boven water te komen en je reis verder te vervolgen”.

KWD

Wil je ook resultaat?

Samen succesvolle resultaten behalen, daar ligt onze focus. De resultaatmanagers van KWD vertalen praktisch en pragmatisch de wensen en eisen van opdrachtgevers in concrete (project)resultaten.