Contact

Brigitte Gommers

Een ervaren project manager, is in staat vanuit de bedrijfsprocessen te denken, deze te doorgronden en begrijpt de impact van beslissingen op zowel processen als organisatie. Analytisch sterk, neemt de stuurgroep en sponsor mee in het proces, zodat er gestuurd kan worden op die punten waar het nodig is. Resultaat gericht met een flexibele instelling, het vertrouwen om de gebaande paden te verlaten, altijd met het projectdoel voor ogen, en aandacht voor de mens.

Route naar Resultaat

Plan B!

6 September vertrek ik weer, het doel is bekend, Rome! Ik kijk ernaar uit om weer te gaan wandelen, startpunt Florence. In de voorbereiding wordt er een beroep gedaan op mijn creativiteit. Wandelen is op dit moment geen optie, mijn knie werkt niet mee, fietsen is het alternatief. Ik hou mijn doel voor ogen, als ik niet kan lopen ga ik op de fiets vanuit NL.

De kunst van project management is het definiƫren van het doel en het vinden van de weg ernaar toe. Onderweg kan het spannend worden, en soms zit het tegen, op die momenten ben ik er om met het team de juiste route te bepalen en de eindstreep te bereiken. Als de omstandigheden veranderen kom ik met plan B, en ook met plan C als dat nodig is. Met een duidelijk doel begeleid ik het team naar Resultaat; onderweg genieten we van de, soms onverwachte, uitzichten en toevallige ontmoetingen.

KWD

Wil je ook resultaat?

Samen succesvolle resultaten behalen, daar ligt onze focus. De resultaatmanagers van KWD vertalen praktisch en pragmatisch de wensen en eisen van opdrachtgevers in concrete (project)resultaten.