Contact

Chelsea Room

Chelsea is een proactieve projectmanager, die met analyserend en analytisch vermogen in complexe en onrustige situaties rust weet te creëren en logische verbanden kan leggen. Zij weet mensen te motiveren door haar enthousiasme en positieve benadering, zonder het doel van het project uit het oog te verliezen. Door open en eerlijke communicatie is zij in staat gewenste resultaten te bereiken.

Krachtenbenutter

Chelsea begon met dansen op jonge leeftijd. Zij heeft jaren lang verschillende dansstijlen gedaan, van ballet tot aan streetdance en daarmee wedstrijden en optredens gedaan. Sinds kort heeft zij een nieuwe passie gevonden en dat is kick boxen. Zij vind het interessant om haar dansachtergrond te gebruiken in het kick boxen, bijvoorbeeld haar flexibiliteit en focus op haar lichaamstechniek. Ook als Projectmanager probeert Chelsea verbanden te leggen en zo kansen en bestaande krachten te benutten.
Chelsea vindt het leuk om zichzelf uit te dagen, haar doorzettingsvermogen te verbeteren en zichzelf te zien groeien in het kick boxen. Zij gebruikt haar discipline en doorzettingsvermogen om de beste resultaten te kunnen leveren, in haar hobby én als professional. Ook is Chelsea vaak in de sportschool te vinden.
Kortom, iemand die graag bezig is met zowel fysieke, als mentale gezondheid. Want naast sporten, leest Chelsea in haar vrije tijd graag boeken over (spirituele en filosofische) zelfontwikkeling en zelfreflectie. Dit helpt haar om ook haar mentale gezondheid in balans te houden. Deze kennis en denkwijze zie je terug in haar manier van werken, waardoor zij draagvlak weet te creëren en samenwerking weet te optimaliseren.

KWD

Wil je ook resultaat?

Samen succesvolle resultaten behalen, daar ligt onze focus. De resultaatmanagers van KWD vertalen praktisch en pragmatisch de wensen en eisen van opdrachtgevers in concrete (project)resultaten.