Contact

Dennis Barendse

Dennis is een resultaatgerichte en gedreven projectmanager die in staat is in tijden van crisis de rust en het overzicht te bewaren. Weet goed hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden en heeft een nuchtere insteek. Dennis is analytisch en ook duidelijk empathisch, waarbij hij opdrachtgever, stakeholders en projectmedewerkers niet uit het oog verliest. Dennis heeft veel ervaring met projecten in de financiële en zakelijke dienstverlening, het onderwijs en de handel/logistiek. Dennis heeft naast algemene ICT-ervaring ook specifiek ervaring met Offshoring en Agile projecten.

Hobby en werk gecombineerd

Naast het werk is Dennis al sinds zijn 19e fervent motorrijder en -liefhebber. Vaak gooide tijdgebrek echter roet in het eten voor het beoefenen van deze hobby. KWD heeft hem de afgelopen jaren in staat gesteld werk en hobby te combineren; de zakelijke kilometers maakte hij lange tijd op een motor van de zaak! Geen files meer en elke dag kon hij de kilometers op de motor gebruiken om te onthaasten na een enerverende dag in zijn projecten. Inmiddels is de filedruk door corona flink afgenomen en is het motorrijden weer tot hobby verheven. Verder speelt hij gitaar en maakte hij deel uit van een band die het stevige werk niet schuwt. Zo’n band is het tegenovergestelde van een project: onbepaalde tijd, weinig mijlpalen en geen vastomlijnd einddoel. Een mooi contrast met de werkdag.

KWD

Wil je ook resultaat?

Samen succesvolle resultaten behalen, daar ligt onze focus. De resultaatmanagers van KWD vertalen praktisch en pragmatisch de wensen en eisen van opdrachtgevers in concrete (project)resultaten.