Contact

Angelique Moos

Een resultaat en mensgerichte projectmanager, die mensen weet te motiveren met haar doorzettingsvermogen. Werkt gestructureerd toe naar het gewenste eindresultaat zonder de belangen uit het oog te verliezen. Ook wanneer de druk hoog oploopt blijft ze rustig en efficiënt, waardoor ze ervaren wordt als stabiele factor in het team. Vanuit haar open en vertrouwenwekkende houding weet zij draagvlak te creëren bij het team en de stakeholders. Samen met het verhogen van de intrinsieke motivatie zorgt dit voor de beste projectresultaten.

Strategisch ontspannen

Strategisch te werk gaan, duidelijke communicatie en gezelligheid zijn allemaal elementen die terugkomen in de strategische bordspellen die Angelique graag speelt. De spellen zitten vol onverwachte wendingen en onberekenbare componenten waardoor snel schakelen en soms de hele strategie overboord gooien van belang is om te winnen.
Ter ontspanning is Angelique graag actief in de buitenlucht omringt door familie en vrienden. Vakanties of dagjes weg plannen voor de hele familie worden vaak gebezigd. Als ze het echt rustig aan wilt doen, leest ze graag een boek op de bank. Scandinavische thrillers zijn favoriet, waarschijnlijk omdat daar ook stiekem wat strategie in zit…

KWD

Wil je ook resultaat?

Samen succesvolle resultaten behalen, daar ligt onze focus. De resultaatmanagers van KWD vertalen praktisch en pragmatisch de wensen en eisen van opdrachtgevers in concrete (project)resultaten.