Contact

Bart Molendijk

Bart is als ervaren projectmanager een belangrijke link tussen de business en ICT. Je kunt alleen de schakel tussen techniek en business zijn, als je in beide werelden oprecht geïnteresseerd bent.
De sterke punten van Bart: zijn vakmanschap en vermogen positief kritisch te zijn. Daarnaast is hij pragmatisch en resultaatgericht en laat zich niet snel ontmoedigen.

Roadtripping

Naast zijn werk als projectmanager geniet Bart van het sleutelen aan klassieke auto’s en reizen (vooral van roadtrips). De combinatie is fantastisch, daarom is Bart met een 49 jaar oude landrover door de Sahara getrokken en heeft hij recent met een Range Rover Classic Zuid Amerika doorkruist.

Verschillende culturen en mensen hebben Bart altijd erg geïnteresseerd in het reizen en het vak projectmanagement. Bij iedere stap bekijken waar in de bundeling van krachten de mogelijkheden liggen om verder te komen en problemen onderweg op te lossen; projecten en avontuurlijk reizen hebben daarin veel overeenkomsten.

KWD

Wil je ook resultaat?

Samen succesvolle resultaten behalen, daar ligt onze focus. De resultaatmanagers van KWD vertalen praktisch en pragmatisch de wensen en eisen van opdrachtgevers in concrete (project)resultaten.