Contact

Dave van Bergen

Dave gaat graag een uitdaging aan. Zijn passie en gedrevenheid helpen zijn projectteam te motiveren. Hij is klant- en mensgericht, verbindend, proactief, analytisch, leergierig en heeft uitstekende communicatieve vaardigheden. Hij maakt zich nieuwe materie snel eigen, bewaakt samenhang en afhankelijkheden en is hands on.

Tandje bijzetten

De keuze van de route, de inschatting van de tijd, wat gaat de kleding zijn, check van de banden voorafgaan aan het vertrek. Tijdens de rit een wegafzetting en dus omweg, wind tegen, opeens regen en daarom regenjack aan. Een flinke inspanning om net iets te sneller te gaan om voor het donker thuis te zijn. En uiteindelijk, na vele kilometers, weer thuiskomen met een zeer voldaan gevoel. Fietsen op de mountainbike en racefiets is iets wat Dave met veel plezier doet. Het fietsen heeft voor hem veel overlap met het managen van een project: het bepalen van het doel, de aanpak, de tijdslijnen, de issues tijdens de uitvoering, en uiteindelijk het boeken van de resultaten en het voldane gevoel.

Een andere hobby is reizen. Dit kan een weekendje Antwerpen of Haarlem zijn, een week naar de zon in Griekenland op Spanje, een roadtrip in Noorwegen of Italiƫ, of een avontuurlijke langere vakantie buiten Europa. En als Dave thuis is, staat hij veel in de keuken. Door de week een snelle hap, maar in het weekend soms urenlang. Met daarna een uitgebreid diner, een goed wijntje of Belgisch biertje en veel gezelligheid.

KWD

Wil je ook resultaat?

Samen succesvolle resultaten behalen, daar ligt onze focus. De resultaatmanagers van KWD vertalen praktisch en pragmatisch de wensen en eisen van opdrachtgevers in concrete (project)resultaten.