Contact

Annet Holtrop

Annet heeft een brede ervaring als project-, programma- en afdelingsmanager. In alle rollen  creëert ze overzicht door complexe zaken op te splitsen in duidelijke componenten. Hierbij werkt zij altijd vanuit verbinding met de opdrachtgever, stakeholders én de teamleden.

De projecten die Annet geleid heeft, variëren van implementaties van pakketten tot volledige digitale transformatie naar een papierloos kantoor, outsourcing van diensten en end-to-end softwareontwikkelingsprojecten.

Kunnen, Willen, Doen

Voor Annet staat KWD resultaatmanagement voor Kunnen, Willen en Doen. Zonder daden, geen avontuur en geen resultaten.
Door haar enthousiasme, nieuwsgierigheid en leergierigheid heeft Annet veel interesses. Zij heeft gewerkt en gewoond in Nederland, het Caribisch gebied, Rusland en Zuid-Afrika.

Een belangrijke hobby van Annet is reizen. Dit kan een weekje Texel of een rondreis in Myanmar zijn. Maar haar hobby’s zijn ook rustig thuis op de bank zitten met een boek en in het weekend in de keuken staan om uitgebreid te koken. Om daarna met een goed glas wijn van het diner en de gezelligheid te genieten.

KWD

Wil je ook resultaat?

Samen succesvolle resultaten behalen, daar ligt onze focus. De resultaatmanagers van KWD vertalen praktisch en pragmatisch de wensen en eisen van opdrachtgevers in concrete (project)resultaten.