Contact

Dennis Linn

Dennis is een energieke projectmanager die resultaat en verbinding belangrijk vindt. Dennis voelt zich extra in zijn element in innovatieve projecten waar business en IT samenkomen en waar nog niet alles zeker is of vast staat. Met zijn verbindende persoonlijkheid en start-up mentaliteit schakelt hij soepel tussen bedrijfsdoelen en operationele zaken.

Lets Move

Lets Move typeert Dennis Linn.
Dennis heeft een grote passie voor het maken van prachtige wereldreizen. Hij heeft een jaar in Turkije gewoond, backpackte door Zuidoost-Azië en bezocht verschillende landen rondom de Golf van Mexico. Zijn meest indrukwekkende avontuur was een reis van 12 maanden door Zuid-Amerika. Hij kocht een oude Volkswagen Kombi T2 in São Paulo, Brazilië, met als duidelijk doel: Bogota, Colombia. Na 15.000 kilometer, 9 landen en 25 automonteurs bereikte hij eindelijk zijn bestemming. Dankzij zijn vastberadenheid, creativiteit en vermogen om verbinding te maken met mensen, wist hij zichzelf uit talloze complexe en soms gevaarlijke situaties te redden. Hij had een doel voor ogen en hij was vastbesloten om dat te bereiken. Deze eigenschappen van vastberadenheid, creativiteit en verbindingsvermogen definiëren Dennis. Voorop staat voor Dennis de samenwerking met de klant, het team en stakeholders om een doel te stellen en te halen. Hij zorgt ervoor dat iedereen aan boord is en dat de onderlinge relaties goed zijn. Dennis weet vastgelopen processen te ontwarren door middel van creatieve oplossingen. Op die manier zorgt hij ervoor dat hij, en het aangewezen team, samen resultaten behalen in een positieve sfeer.

KWD

Wil je ook resultaat?

Samen succesvolle resultaten behalen, daar ligt onze focus. De resultaatmanagers van KWD vertalen praktisch en pragmatisch de wensen en eisen van opdrachtgevers in concrete (project)resultaten.