Patrick van Delft

Patrick werkt sinds 2008 bij KWD. Hij is een gedreven, pragmatische en resultaatgerichte projectmanager die zijn uitdaging vindt in het vertalen van complexe vraagstukken in passende oplossingen. Waarom heeft Patrick voor KWD gekozen en wat zijn zijn persoonlijke ervaringen?

 
 

Variatie in opdracht

Tot 2008 werkte ik bij een grote financiële dienstverlener waar ik toe was aan een nieuwe uitdaging. Precies op het juiste moment klopte KWD bij mij aan. In enkele gesprekken werd mij duidelijk dat KWD een zeer professionele organisatie is met een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers en soorten opdrachten. Sinds ik bij KWD werk heb ik ervaring opgedaan in allerlei soorten projecten en programma’s en bij organisaties in allerlei sectoren. Mijn verwachtingen op dit gebied zijn bij KWD zeker waar gemaakt!

Aandacht voor persoonlijke groei

KWD besteedt veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling. Er is steeds goed gekeken of een nieuwe opdracht past bij de groei en ambitie die ik voor ogen heb. Verder sparren we tijdens de maandelijkse Bijtanks en Vakdagen als ‘vakbroeders’ met elkaar om ons verder te ontwikkelen, vaak aan de hand van heel concrete thema’s of cases. Daarnaast krijg ik veel ruimte om buiten KWD aan mijn persoonlijke ontwikkeling te werken via trainingen, studies of leergangen.

Ik vind het bijzonder prettig om onderdeel te zijn van een bedrijf met louter ervaren project- en programmamanagers. Het delen van dezelfde passie en het uitwisselen van ervaringen vind ik inspirerend en het werkt heel goed. Er is veel begrip voor wat je tijdens een opdracht kunt tegenkomen en er is altijd wel iemand met een vergelijkbare ervaring. Iedereen is altijd bereid elkaar te helpen. Heb je een hulpvraag of behoefte om te sparren dan kan dat ook altijd. Toen ik een groot ontwikkelingsproject overnam om dit weer op de rails te krijgen, heeft het me enorm geholpen dat ik met een aantal collega’s uitgebreid kon sparren hoe ik het best de organisatiestructuur en het voortbrengingsproces kon inrichten.

Tijd voor gemoedelijkheid

Naast hard werken is er binnen KWD ook meer dan voldoende aandacht voor het sociale aspect. Er worden teambuildings, social events, vakdagen, bijtanksessies en uitjes met elkaar georganiseerd en deels ook met partners. En dan merk je dat we niet alleen vakgenoten zijn, maar dat er ook genoeg andere raakvlakken zijn waardoor er altijd heel veel plezier is in een ongedwongen sfeer.

Ruimte voor andere activiteiten

Binnen KWD krijgt iedereen de ruimte om ook zelf aan de ontwikkeling van het bedrijf bij te dragen. Ook hierin kun je met allerlei initiatieven komen, zolang dit natuurlijk wel aan het vak projectmanagement gerelateerd is. Zelf organiseer ik al jaren de klantenvakdag, een jaarlijks event met een actueel thema waarin we klanten met elkaar verbinden en op een interactieve wijze kennis laten maken met verschillende aspecten van het projectmanagementvak. In de afgelopen jaren is dit uitgegroeid tot één van de grootste projectmanagement events van Nederland. Bezoekers geven zeer positieve feedback, komen graag terug en zijn vaak geïnteresseerd om sessies ook in-house door ons te laten organiseren. Voor KWD is deze vakdag een prachtig uithangbord en het heeft al tot diverse opdrachten geleid. Altijd is het weer een feest om dit samen met collega’s te organiseren.

Wil jij werken bij KWD?

Ben jij een ervaren projectmanager? Weet jij in moeilijke omstandigheden samen met je opdrachtgever en je team successen te behalen in complexe projecten?

Solliciteer nu!