KWD projectmanagementmonitor 2024

Ontvang inzichten in project en Agile management trends. Registreer snel en ontvang het rapport GRATIS! Meld je voor 28 december 2023 aan voor de KWD-projectmanagementmonitor 2024.

 

Ik nodig jou uit om deel te nemen aan de KWD-projectmanagementmonitor 2024. Waarin we jaarlijks de trends binnen project en Agile management onderzoeken.

Waarom meedoen?

In de snel evoluerende wereld van IT-projecten en Agile management is het van cruciaal belang om vooruit te kijken, te anticiperen op veranderingen en te investeren in de juiste kennis, competenties en tools. De KWD-projectmanagementmonitor biedt inzicht in de trends die de toekomst van project en Agile management vormgeven. Waardoor jij en jouw organisatie zich kunnen voorbereiden op de uitdagingen die voor jullie liggen.

Aanmelden

Meld je snel aan!

  • Wij houden ook niet van spam en gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen over deze aanvraag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blogdetails

08-12-2023
Artikelen
  • Marcel Geraads

    Projectmanager

    Veel ervaring in verschillende managementrollen binnen zoals profit als non-profit organisaties. Weet teams te inspireren. Hij is een verbinder en heeft bij zijn aanpak altijd het einddoel voor ogen. Hij is open en direct in zijn communicatie.

    Meer over Marcel Geraads

  • Marcel Geraads

Wil je meer weten?

We vertellen je graag meer over onze aanpak van het succesvol managen van projecten en programma’s.

Bel ons op 088 266 28 70 Stuur ons een bericht