Contact

Zomerdiner tussen de wijnranken

Wat hebben een wijnboer en een projectmanager met elkaar gemeen?

Tijdens het jaarlijkse zomerdiner van KWD, beleefden we zowel een lach als een traan. We genoten van een prachtige avond in Loosdrecht, bij Wijngaard Zonnestraal – een echte Nederlandse wijngaard.

Teambuilding

Onder het genot van heerlijke, lokaal geproduceerde wijn en een schitterende zonsondergang, kwamen de KWD’ers samen om de zomerperiode in te luiden. Het parkeren was met zoveel auto’s even een uitdaging, maar een KWD’er laat zich niet zomaar uit het veld slaan en er werden snel oplossingen gevonden.

Voordat we aan tafel gingen, presenteerde wijnboer Rob ons een boeiend verhaal. Hij vertelde over de historie en de uitdagingen van de wijngaard, en hoe zij die hebben overwonnen. Een indrukwekkend staaltje resultaatmanagement waar we ons als projectmanagers goed in kunnen vinden.

Tijdens het diner was er ook goed nieuws: Dennis Linn heeft ons talentenprogramma met vlag en wimpel doorlopen! Hij heeft bewezen zelfstandig complexe projecten succesvol te kunnen afronden. Daarnaast stelde onze nieuwe collega Dave van Veen zich voor. Hoewel hij pas op 1 september begint, schoof hij alvast aan voor het diner.

Er was ook een emotioneel moment: collega Jean-Paul van Vliet gaat ons na ruim 6 jaar verlaten. David Leeuwenburgh hield een warme en humoristische afscheidsrede en overhandigde hem een cadeau. Jean Paul was zichtbaar ontroerd en deelde dat hij bij KWD zijn eigen stijl heeft mogen ontdekken en ontwikkelen. Daarnaast wilde hij graag aan zijn collega’s meegeven: “Tijdens mijn tijd bij KWD heb ik uitdagende tijden meegemaakt. Als je ergens mee zit of hulp nodig hebt, vraag het je collega’s. Ze staan altijd klaar om je te helpen, want dat is KWD.”

De avond werd afgesloten met een heerlijk houtgestookt, off-the-grid diner, in een werkelijk unieke setting met een geweldig gezelschap.

Bij KWD werken betekent samenwerken, uitdagingen aangaan en elkaar ondersteunen. Deze avond weerspiegelde precies wie we zijn: een hechte groep professionals die samen successen vieren en elkaar door moeilijke tijden helpen.

KWD

Dennis Linn

Dennis is een energieke projectmanager die resultaat en verbinding belangrijk vindt. Dennis voelt zich extra in zijn element in innovatieve projecten waar business en IT samenkomen en waar nog niet alles zeker is of vast staat. Met zijn verbindende persoonlijkheid en start-up mentaliteit schakelt hij soepel tussen bedrijfsdoelen en operationele zaken.

Meer over Dennis Linn