Contact

KWD viert kerstdiner in het Burgerweeshuis 

Een bijzondere KWD traditie is het kerstdiner dat voorafgaand aan de kerstvakantie plaatsvindt. Dit jaar vierden wij dit, samen onze partners, in een rustgevende omgeving midden in de binnenstad van Amersfoort ter afsluiting van het feestjaar voor het 25-jarig bestaan. 

Teambuilding

Teambuilding en kennisuitwisseling

Op 15 december jl. heb ik het KWD kerstdiner bijgewoond, samen met mijn 50 KWD-collega’s en hun partners. Dit vond plaats in het restaurant Mariënhof, gevestigd in wat voorheen een Burgerweeshuis was. 300 Jaar daarvoor was het een klooster. Met de kerstvakantie in aantocht, was dit de perfecte gelegenheid om samen te komen, kennis te maken met elkaars partners en bij te praten.

Als KWD’ers brengen we ieder vaak onze tijd door op verschillende klantlocaties, wat betekent dat we elkaar niet elke dag zien. Om toch de banden te versterken, kennis en ervaringen uit te wisselen en aan teambuilding te doen, komen we regelmatig samen tijdens vakdagen, gezamenlijke trainingen, bijtanksessies en diners. Het kerstdiner was dit jaar heel bijzonder. 2023 was het jaar dat wij als KWD 25 jaar bestaan. Onze partners zijn al die jaren natuurlijk onze steun en toeverlaat op het thuisfront, en horen dan ook vaak de verhalen over KWD-collega’s. Daarom waren ook zij uitgenodigd voor deze feestelijke omgeving.

Kerstdiner KWD in het Burgerweeshuis

Het is met veel vreugde en dankbaarheid dat ik terugkijk op het buitengewone kerstdiner. Ik heb niet alleen genoten van heerlijk eten en elkaars gezelschap, maar heb ook de kans gekregen om de partners van mijn collega’s beter te leren kennen. Vaak hoort mijn partner verhalen over mijn werk en mijn collega’s, maar nu heeft zij ook een gezicht en een beeld bij de namen. Tijdens het diner hebben we een muziekquiz gedaan en heeft de KWD-band een optreden verzorgd. Aansluitend aan het diner hebben we karaoke gezongen.

Na de kerstdagen kijk ik vol enthousiasme uit naar het nieuwe jaar 2024. Het nieuwe jaar brengt ongetwijfeld nieuwe uitdagingen met zich mee, maar met de steun van mijn collega’s ben ik ervan overtuigd dat we deze uitdagingen als KWD met succes zullen aangaan. Laten we samen het nieuwe jaar in gaan, met werkplezier, leuke gesprekken en een sterke verbondenheid tussen collega’s, partners en vrienden.

KWD

Marcel Geraads

Een ervaren project, programma en lijnmanager. Ruim 30 jaar ervaring in diverse rollen bij zowel profit als non-profit organisaties. Marcel heeft veel ervaring met het werken op het snijvlak van bestuur, organisatie en techniek en weet teams succesvol te leiden naar een resultaat. Kan goed luisteren, weet anderen te inspireren en mee te nemen in de gewenste verandering.

Meer over Marcel Geraads