Contact

Marcel Geraads

Een ervaren project, programma en lijnmanager. Ruim 30 jaar ervaring in diverse rollen bij zowel profit als non-profit organisaties. Marcel heeft veel ervaring met het werken op het snijvlak van bestuur, organisatie en techniek en weet teams succesvol te leiden naar een resultaat. Kan goed luisteren, weet anderen te inspireren en mee te nemen in de gewenste verandering.

Wandelen in de bergen

Marcel houdt van wandelen in de natuur. Samen met anderen wandelt hij vaak in het weekend door de natuur. Hij wandelt daarbij graag in de Franse Alpen. Het wandelen naar een bergtop is net zoals als het uitvoeren van een project. Je zoekt de bergtop uit (het doel), je bepaalt de route (het plan) en start aan de tocht bergop (de uitvoering). Tijdens het wandelen heb je mooie uitzichten, maar soms gaat het ook moeizaam. Uiteindelijk kom je aan op de bergtop, is het uitzicht adembenemend en kijk je terug op een mooie tocht. Net zoals bij het uitvoeren van een project, als je het resultaat hebt bereikt, kijk je samen met jouw team terug op de tocht en met een voldaan gevoel naar het resultaat.

Artikelen van Marcel Geraads

KWD

Wil je ook resultaat?

Samen succesvolle resultaten behalen, daar ligt onze focus. De resultaatmanagers van KWD vertalen praktisch en pragmatisch de wensen en eisen van opdrachtgevers in concrete (project)resultaten.