Contact

KWD is een World Class Workplace!

Stap binnen in de wereld van KWD Resultaatmanagement, waar we trots zijn op ons werk en resultaten, en waar waardering voorop staat. Welverdiend mag KWD zich benoemen tot “World Class Workplace”! Wat maakt KWD zo buitengewoon? Wat drijft het gevoel van trots en tevredenheid bij onze KWD-projectmanagers?

KWD heeft een survey gehouden waarin medewerkers werd gevraagd hun eigen bevlogenheid en het werkgeverschap van KWD te beoordelen. De uitkomsten van deze survey hebben ertoe geleid dat KWD zich mag uitroepen tot een WorldClass Workplace! Het “World Class Workplace” keurmerk van Effectory staat voor goed werkgeverschap, waarbij medewerkers worden gewaardeerd en daardoor beter presteren.

De KWD-cultuur

In onze organisatie heerst een cultuur waarbij de kenwoorden saamhorigheid, verbinding en behulpzaamheid een grote rol spelen. Onze projectmanagers hebben bij KWD niet alleen een gevoel van professionele voldoening, maar ook een sterke verbinding met hun collega’s . KWD staat namelijk niet alleen voor Kunnen Willen Durven, maar ook voor Kennis Willen Delen. Niet alleen in projecten als projectmanager, maar ook zeker onderling met KWD-collega’s. Zo organiseren we verschillende bijeenkomsten, leergangen en workshops waarbij KWD’ers hun kennis en ervaring delen (deze zijn overigens vaak ook voor externe geïnteresseerden!) en we zoeken steun bij elkaar in uitdagingen in het project, door simpelweg een hulpvraag te stellen in de WhatsApp-groep.

Hierdoor blijven KWD’ers hun individuele professionaliteit ontwikkelen en blijven we dé beste organisatie in ons vak projectmanagement. Dat is voor veel collega’s één van de redenen om bij KWD te werken. We streven ernaar een omgeving te creëren waarin elke collega zich gewaardeerd en geïnspireerd voelt, waar we van elkaar leren en sámen streven naar het beste resultaat.

Samen zijn we het hart van KWD

We doen het samen, écht samen. KWD gelooft in de kracht van samenwerking. Iedere KWD-projectmanager draagt op zijn of haar manier bij aan de bedrijfsvoering, ontwikkeling en groei van de organisatie. Er is geen complexe organisatiestructuur met verschillende afdelingen en er heerst geen gevoel van hiërarchie. We zijn allemaal elkaars projectmanager-collega met eenzelfde passie en samen vormen we het hart van KWD. Dat bevordert de inzet en waardering van KWD’ers naar KWD, maar uiteraard ook andersom. Successen vieren we samen.

Al met al zijn we trots dat we het keurmerk voor World Class Workplace hebben mogen ontvangen! Hieronder quotes van onze collega’s over het hebben van KWD als werkgever.

“KWD is voor mij dé specialist in Projectmanagement. KWD heeft interessante klanten met leuke opdrachten in vaak grote en complexe omgevingen. Altijd in het achterhoofd dat we resultaten willen boeken, de klant vooruit willen helpen en niet opgeven. Fijn contact met collega’s waar je ook veel van kan leren van hun ervaringen via kennisdeling, bijtanks, vakdagen of direct contact. Iedereen is makkelijk benaderbaar en bereid om te helpen. Martine Reibestein

“Er zijn meerdere redenen waarom ik het naar mijn zin heb bij KWD. Vooral omdat we een “platte” organisatie hebben en veel zelf doen, wat de al leuke contacten met collega’s alleen maar leuker maakt. Omdat we een bedrijf zijn dat ertoe doet in de markt, we maken echt het verschil bij en voor onze klanten. Omdat we zoveel doen aan kennis delen, denk aan ons vakblad, de boekjes, de vakdag, onze bijtanks en onze whatsappgroep voor hulpvragen etc. En last but not least de leuke dingen die we met elkaar doen op skiweekend, motor- en fietsweekend, golfmiddagen enz. KWD is in alle opzichten een topbedrijf om voor te mogen werken. Jos van der Heijden

“Ik heb gekozen om bij KWD te werken om mijn kennis en ervaring in het projectmanagement vak verder te ontwikkelen in een omgeving met veel ervaren collega’s waar kennisdeling centraal staat. Maud Jansen

Over World-Class Workplace

World-class Workplace, voorheen in Nederland bekend als Beste Werkgevers, is 15 jaar geleden gelanceerd en inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. World-class Workplaces worden door hun medewerkers hoger beoordeeld dan hun branchegenoten op goed werkgeverschap. Het keurmerk is gratis en niet te koop, organisaties kunnen het alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers. Dit maakt dat het keurmerk voor sollicitanten het bewijs is dat ze bij een goede werkgever terecht komen.

KWD

Chelsea Room

Chelsea is een proactieve projectmanager, die met analyserend en analytisch vermogen in complexe en onrustige situaties rust weet te creëren en logische verbanden kan leggen. Zij weet mensen te motiveren door haar enthousiasme en positieve benadering, zonder het doel van het project uit het oog te verliezen. Door open en eerlijke communicatie is zij in staat gewenste resultaten te bereiken.

Meer over Chelsea Room