Contact

Bouwen aan Teamspirit

In het kader van Teambuilding gaat KWD elk jaar twee dagen naar een externe locatie om aan de teambuilding te werken en kennis uit te wisselen over ons vakgebied. Begin juni hebben we met alle collega’s van KWD een onvergetelijk teambuilding beleefd in de prachtige Ardennen. Deze dagen stonden in het teken van samenwerking, plezier en nieuwe ervaringen.

Teambuilding

Startschot

In Nederland verzamelde groepjes collega’s zich om gezamenlijk af te reizen naar België zodat de teambuilding meteen bij het vertrek kon beginnen. Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen in ons hotel, dat perfect gelegen was midden in de natuur. Na aankomst genoten we van een heerlijke BBQ, gevolgd door gezellige drankjes in de hotelbar.

Mouwen opstropen

De volgende ochtend begonnen we met een inspirerende graffiti workshop. Waar iedereen nog een beetje onwennig begon en graffiti voornamelijk kende van het straatbeeld, was het geweldig om te zien hoe creatief iedereen was en hoe goed we samenwerkten om een meesterwerk te creëren. De beloning voor het mooiste kunstwerk was een plekje op ons kantoor in Nieuwegein dus het was gelijk ‘game on’.

Na een goed verzorgde lunch werd de groep in drieën gesplitst voor de middagactiviteiten. Zo was er een groep die ging klimmen en abseilen, een adrenaline pompende klim- en abseilervaring. Het was een uitdaging, maar ook een geweldige manier om vertrouwen en teamwork op te bouwen. De tweede groep ging op avontuur tijdens een mooie wandeltocht door de natuur. De indrukwekkende uitzichten en frisse lucht maakten dit tot een ontspannende en verkwikkende activiteit. De derde groep bezocht de Abdij van Stavelot. Dit historische museum bood een fascinerende kijk op de lokale cultuur en geschiedenis, en was een perfecte activiteit voor de cultureel geïnteresseerde collega’s.

Avondvermaak

’s Avonds genoten we van een heerlijk diner, gevolgd door een fanatieke spelletjesavond. Hier kwam het competitieve karakter van onze projectmanagers echt naar boven. Het was een geweldige manier om de dag af te sluiten met veel lachen en plezier. Er wordt nog steeds gesproken over bepaalde overwinningen waar essentiële strategische keuzes gemaakt werden.

Spannend Slot

Op vrijdag stond een bezoek aan de Grotten van Remouchamps op het programma. De rondleiding door de grotten eindigde met een spannende boottocht. Hierbij was coördinatie en communicatie essentieel om je hoofd niet te stoten aan de lage rotsformaties. Deze activiteit benadrukte opnieuw het belang van samenwerken in uitdagende situaties.

Afsluiting in Luik

We sloten de teambuilding af met een culinaire wandeltocht door de charmante stad Luik. Deze wandeling combineerde heerlijke lokale gerechten met de historische en culturele bezienswaardigheden van de stad. Het was de perfecte manier om ons teambuilding avontuur af te ronden en met nieuwe energie terug te keren naar huis.

Het teambuilding event in de Ardennen was niet alleen een geweldige kans om te ontspannen en te genieten van de natuur, maar ook om elkaar beter te leren kennen en als team sterker te worden. We keerden allemaal terug met mooie herinneringen en een vernieuwde teamspirit die ons zeker zal helpen in onze toekomstige projecten.

KWD

Joep van de Crommert

Joep is een projectmanager, die via open communicatie en enthousiasme succesvol IT projecten heeft afgerond. Door zijn kritische denkvermogen en goede communicatievaardigheden weet hij goed aan te voelen wat er in een team nodig is om optimaal te kunnen presteren. Dankzij zijn expertise in diverse branches op nationaal en internationaal niveau weet hij snel te schakelen om tot het beste resultaat te komen.

 

 

Meer over Joep van de Crommert