Leading Digital Change

23 april 2021

Het zijn enerverende tijden vol technologische mogelijkheden. Goed projectmanagement en agile management zorgen ervoor dat digitale kansen gerealiseerd kunnen worden. Wil je daarover meer weten? Bezoek ons dan tijdens Leading Digital Change, georganiseerd door het Conclusion ecosysteem waar KWD deel van uitmaakt.

 

Op vrijdag 23 april (9:30-11:30) kan je ons bezoeken en ook luisteren naar concrete cases van bedrijven als EnecoFacilicom en Cosun Beet Company (voorheen Suiker Unie). Hoe bepalen zij de juiste stip op de horizon? Hoe koppelen zij dat aan concrete acties in het hier en nu? Er zijn presentaties en break-out sessies over Fit for Purpose Software, Business Continuity en meer.

Interesse?

Meld je gratis aan via onderstaand formulier. Dit online event is meer dan een webinar. Het platform biedt de mogelijkheid om rond te lopen, elkaar te ontmoeten, deel te nemen aan de spreekbeurten en interactieve sessies. Graag ontmoeten wij je in onze eigen online KWD-stand!

Dit evenement ligt inmiddels achter ons, inschrijven is niet meer mogelijk

Blogdetails

29-03-2021
Artikelen
  • Jervis Groeneveld

    Senior Projectmanager

    Door heldere afspraken en communicatielijnen weet Jervis voortgang te realiseren op ieder complex dossier. Hij zet de gekozen strategie om in hanteerbare acties - met zichtbare resultaten op de korte termijn.

    Meer over Jervis Groeneveld

  • Jervis Groeneveld

Wil je meer weten?

We vertellen je graag meer over onze aanpak van het succesvol managen van projecten en programma’s.

Bel ons op 088 266 28 70 Stuur ons een bericht