Patrick van Delft

Patrick is een gedreven, pragmatische en resultaatgerichte projectmanager. Hij is goed in staat de hoofdzaken van de bijzaken te onderscheiden en vindt zijn uitdaging in het vertalen van complexe vraagstukken in passende oplossingen. Patrick weet door zijn eerlijke en open benadering snel vertrouwen te winnen. Daarnaast is Patrick iemand die te allen tijde de rust weet te bewaren, zelfs in de meest hectische situaties.

 

Projectmanagement Vakdag

Naast het uitvoeren van projecten is Patrick ook actief als constructeur en corrector van IPMA examens en als assessor van grote projecten die meedingen naar de Nederlandse Project Excellence Award. Met dit werk gebruikt Patrick zijn passie voor het vak om projectmanagers, projectteams en projectorganisaties te helpen om hun eigen sterktes en verbeteringspotentieel met betrekking tot het managen van excellente projecten in kaart te brengen.

Voor KWD organiseert Patrick jaarlijks de Projectmanagement Vakdag. Een evenement voor en door projectmanagement professionals dat uitgegroeid is tot één van de grootste en meest gewaardeerde projectmanagement evenementen van Nederland.

Volg Patrick van Delft