Contact

Jervis Groeneveld

Jervis combineert een brede kennis van Business en ICT met een heldere, creatieve en resultaatgerichte projectaanpak. Hij mobiliseert mensen in organisaties en verbindt ze op het te behalen doel. Door heldere afspraken en communicatielijnen weet Jervis voortgang te realiseren op ieder complex dossier. Hij zet de gekozen strategie om in hanteerbare acties, met zichtbare resultaten op de korte termijn.

Maximaal resultaat met de beschikbare mensen en middelen

Jervis is naast een gedreven projectmanager ook muzikant – met ervaring op de grote Nederlandse podia. “Eigenlijk zou iedere manager in een band of orkest moeten zitten, da’s een uitstekende leerschool voor teamperformance”.

Dat je als projectmanager met eenvoudige middelen ook een compleet project in actie kan zetten, demonstreert deze muzikant graag met de mondharmonica – één van de instrumenten waarmee hij zalen op zijn kop heeft gezet. Ook dat kunstje leert hij je graag!

KWD

Wil je ook resultaat?

Samen succesvolle resultaten behalen, daar ligt onze focus. De resultaatmanagers van KWD vertalen praktisch en pragmatisch de wensen en eisen van opdrachtgevers in concrete (project)resultaten.