Contact

Leading Digital Change

Het zijn enerverende tijden vol technologische mogelijkheden. Goed projectmanagement en agile management zorgen ervoor dat digitale kansen gerealiseerd kunnen worden. Wil je daarover meer weten? Bezoek ons dan tijdens Leading Digital Change, georganiseerd door het Conclusion ecosysteem waar KWD deel van uitmaakt.

Artikelen

Op vrijdag 23 april (9:30-11:30) kan je ons bezoeken en ook luisteren naar concrete cases van bedrijven als EnecoFacilicom en Cosun Beet Company (voorheen Suiker Unie). Hoe bepalen zij de juiste stip op de horizon? Hoe koppelen zij dat aan concrete acties in het hier en nu? Er zijn presentaties en break-out sessies over Fit for Purpose Software, Business Continuity en meer.

Interesse?

Meld je gratis aan via onderstaand formulier. Dit online event is meer dan een webinar. Het platform biedt de mogelijkheid om rond te lopen, elkaar te ontmoeten, deel te nemen aan de spreekbeurten en interactieve sessies. Graag ontmoeten wij je in onze eigen online KWD-stand!

Dit evenement ligt inmiddels achter ons, inschrijven is niet meer mogelijk

KWD

Resultaat boeken voor en met jou

Wij starten met goed luisteren naar jou als opdrachtgever. Om samen een effectieve en succesvolle aanpak te kiezen voor de gewenste transitie van jouw huidige situatie-A naar het te bereiken resultaat-B. Ons gezamenlijk doel is altijd: Nul Mislukkingen! voor jouw projecten.