Contact

Mathijs Rauwenhoff

Als zeer ervaren programmamanager is Mathijs in staat complexe projecten en programma’s tot een goed einde te brengen. Hij richt zich daarbij op alle fases van het project, van ontwerp tot implementatie en het daadwerkelijke gebruik na de verandering. Mathijs heeft ervaring in  traditionele ‘waterval’ en in Agile/scrum omgevingen. Hij kent zijn weg in ERP en maatwerk en heeft veel ervaring als projectmanager in de meer recentere omgevingen zoals online en mobiele apps.

Teamresultaat

Volg je hart en dat doet Mathijs.

Een schuur uit 1890, waar nu nog de schapen en varkens rondlopen, ombouwen tot woonhuis is een droom die uit gaat komen. Samen met zijn vrouw is hij dit project aan het realiseren. Met zijn enthousiasme is hij in staat in dit bouwproces anderen mee te nemen. Hij heeft een visie op het eindresultaat en als het even tegen zit zet hij met plezier een tandje bij.

Net als in zijn professionele omgeving is zijn geloof in mensen en het eindresultaat een gouden combinatie.

KWD

Wil je ook resultaat?

Samen succesvolle resultaten behalen, daar ligt onze focus. De resultaatmanagers van KWD vertalen praktisch en pragmatisch de wensen en eisen van opdrachtgevers in concrete (project)resultaten.