Kennis Willen Delen

KWD staat naast Kunnen - Willen - Durven, ook voor Kennis - Willen - Delen. Onze ervaren project-, programma- en agile managers hebben een grote schat aan kennis en ervaring verzameld. Deze kennis delen we graag met onze klanten door regelmatig seminars en symposia te organiseren. Daarnaast onderzoeken wij samen met bedrijven en universiteiten relevante vraagstukken op ons vakgebied. De resultaten delen wij onder andere in verschillende vormen.

Wil je meer weten?

We vertellen je graag meer over onze aanpak van het succesvol managen van projecten en programma’s.

Bel ons op 088 266 28 70 Stuur ons een bericht

KWD Bulletin

KWD stelt regelmatig een e-mail nieuwsbrief samen voor agile- en projectprofessionals. Wil je deze ontvangen, schrijf je dan in.

KWD Vakblad

Hét tijdschrift voor en door projectmanagers. Het informeert de lezers over actuele ontwikkelingen in de theorie en praktijk van het vakgebied van projectmanagement.

KWD boekenreeks

KWD onderzoekt samen met bedrijven en universiteiten relevante vraagstukken op het gebied van projectmanagement. De resultaten publiceren we in de vorm van praktijkgerichte boekjes.

KWD Vakdag

De KWD Projectmanagement vakdag is al 15 jaar een KWD traditie. Tijdens deze dag zijn er diverse lezingen en workshops rondom een projectmanagement thema.

Leergangen

De afgelopen jaren hebben we een aantal unieke leergangen ontwikkeld waarbij tijdens meerdere sessies een onderdeel van ons vak wordt uitgediept.

Workshops

KWD ontwikkelt met enige regelmaat workshops die dieper ingaan op diverse onderwerpen uit het projectmanagement vak. Deze workshops sluiten aan op hedendaagse trends en de diverse KWD boekjes.

PM app

Benieuwd of jouw project een succes wordt? Steek de thermometer in je project met de KWD projectmanagement app en krijg een objectief beeld en advies over de succesfactoren, en hoe je die op orde krijgt.

Kijkje in de keuken 

In opvolging op de werksessies tijdens onze jaarlijkse Projectmanagement Vakdag, organiseert KWD elk kwartaal een kleinschalige  bijeenkomst rondom een thema.