Contact

Remmelt van der Wal

Remmelt van der Wal is al meer dan twintig jaar als project- en programmamanager werkzaam in diverse branches. Na zijn master verandermanagement werd duidelijk dat hij tot zijn recht komt in complexe omgevingen waarin een nauw contact met stakeholders er voor zorgt dat de gewenste verandering ook echt tot stand komt. Remmelt is sterk gericht op samenwerking met alle partijen, altijd met het doel om resultaten te halen. Door zijn overzicht, vasthoudendheid, rust en humor werken mensen graag met hem samen en leiden zijn projecten tot goede resultaten.

Elkaar coachen en verantwoordelijkheid nemen

In zijn vrije tijd squasht Remmelt in een competitieteam. Trainen om scherp te blijven en een goede conditie opbouwen zodat je vasthoudend kunt doorpakken, elkaar coachen en verantwoordelijkheid nemen voor je eigen rol en voor het team, maar bovenal plezier in het spel en daarbuiten. Daar krijgt hij energie van en dat zie je terug in zijn werk. Overzicht houden en de goede keuzes blijven maken terwijl je in het vuur van het spel zit is zowel in squash als het projectenwerk een belangrijke uitdaging.

KWD

Wil je ook resultaat?

Samen succesvolle resultaten behalen, daar ligt onze focus. De resultaatmanagers van KWD vertalen praktisch en pragmatisch de wensen en eisen van opdrachtgevers in concrete (project)resultaten.