Contact

Mignon Maissan

Gedreven projectmanager met een duidelijke doelstelling. Mignon is resultaatgericht, maar heeft daarbij ook altijd oog voor haar omgeving. Ze is bewezen succesvol op het snijvlak tussen de commerciële organisatie, de operationele organisatie en ICT. Analytisch, doortastend, verbindend en pragmatisch wordt gezocht naar de kern van de problematiek om zo te komen tot een realistische oplossing.

Eigen kracht

De lucht van vers gemaaid gras, een eigenwijze eend midden op de fairway of geritsel van een konijn of vogel in de bosjes. Hiervan kunnen genieten en toch nog sportief bezig zijn in de natuur samen met het gezin. Dit vindt Mignon allemaal in de golfsport. Vroeger alleen samen met haar vriend, maar inmiddels ook samen met haar twee dochters. Jong en oud, onafhankelijk van niveau, kunnen samen golfen. In dit spel ben je pas de beste als je beter bent dan jezelf.

Door te focussen en de goede tactiek te kiezen krijg je de bal in de hole. Ook in projecten helpt deze strategie om resultaten te behalen. Door te focussen en de middelen die beschikbaar zijn in te zetten, blijft het resultaat binnen handbereik. In de golfsport geldt ook: zodra je niet focust op je eigen spel, ben je de controle kwijt. Niet anders dan in projecten waar de buitenwereld verstorend kan werken maar niet altijd te sturen is. Uitgaan van je eigen krachten met de focus op je einddoel is de enige manier om controle te houden en het gewenste resultaat te behalen.

KWD

Wil je ook resultaat?

Samen succesvolle resultaten behalen, daar ligt onze focus. De resultaatmanagers van KWD vertalen praktisch en pragmatisch de wensen en eisen van opdrachtgevers in concrete (project)resultaten.