Contact

Jack van Grunsven

Jack is op zijn best in situaties waarin de doelen nog vaag zijn. Zorgt voor concretisering van eisen en wensen en oplevering van resultaten. Steekt graag de handen uit de mouwen en is daarmee een voorbeeld voor anderen. Durft knopen door te hakken en verantwoordelijkheid te nemen. Kan goed luisteren en zich inleven in meerdere standpunten. Brengt rust in hectische situaties.

Het juiste gereedschap

Jack’s voorliefde om projectmatig nieuwe dingen te creëren komt ook naar voren in zijn privésituatie. Al sinds zijn kinderjaren sleutelt Jack graag aan voertuigen. Dat begon met fietsen en is inmiddels doorgegroeid naar (klassieke) auto’s en motoren. Jack weet daarbij als geen ander dat een goed gevulde gereedschapskist met kwalitatief goed gereedschap het verschil kan maken tussen falen en slagen. Daarom zorgt Jack er voortdurend voor dat ook zijn professionele gereedschapskist gevuld is met actuele methoden en technieken.

KWD

Wil je ook resultaat?

Samen succesvolle resultaten behalen, daar ligt onze focus. De resultaatmanagers van KWD vertalen praktisch en pragmatisch de wensen en eisen van opdrachtgevers in concrete (project)resultaten.