Contact

Roger Deimann

Heeft ruime management ervaring. Communiceert met een open, eerlijke en gedreven benadering. Weet mensen te enthousiasmeren en te stimuleren. Is in staat om patronen te herkennen en verbanden te leggen tussen techniek, proces en organisatie, evenals daarop een visie te ontwikkelen. Bewaakt en borgt het noodzakelijke draagvlak binnen de organisatie en weet met zijn mensgerichte maar ook doortastende aanpak resultaten te bereiken die de beoogde businessdoelen dienen.

Creatief combineren met verrassend resultaat

In zijn vrije tijd is Roger regelmatig bezig met het monteren van video’s. Niet alleen voor privégebruik maar ook zakelijk: Roger is de drijvende kracht achter het YouTube kanaal van KWD. In zijn videomontages combineert hij tempo en volgordelijkheid van wisselende beelden met passende muziek. Hij is pas tevreden als de door hem gecreëerde combinatie bij anderen losmaakt wat bij het gewenste doel en resultaat past.

De overtuiging dat de juiste combinatie leidt tot het beste resultaat past Roger ook toe in zijn opdrachten.
Door te investeren in commitment, inspiratie, bezieling, verbinding en maatwerk zorgt hij dat mensen in zichzelf energie aanboren die nodig is om samen te presteren en daarmee unieke doelen te kunnen realiseren.

KWD

Wil je ook resultaat?

Samen succesvolle resultaten behalen, daar ligt onze focus. De resultaatmanagers van KWD vertalen praktisch en pragmatisch de wensen en eisen van opdrachtgevers in concrete (project)resultaten.