Contact

Ton Folge

Ton is al vele jaren werkzaam in het programma-, project- en lijnmanagement. Hij is te typeren als een pragmatisch en creatief realisator in de wereld van ICT gedreven business. Gedegen kennis van en ervaring met het werken in grote organisaties en (internationale) managementteams c.q. -programma’s in diverse markten. Hij houdt van het opbouwen vanuit het concept tot en met het implementeren van veranderingen ‘die ertoe doen’.

Uitdaging en avontuur

Ton heeft een sterke behoefte aan uitdaging en avontuur. Hij is ondernemend, onderzoekend en breed geïnteresseerd. Dat komt ook terug in de diverse hobby’s en activiteiten die Ton naast zijn werkzame leven uitvoert. Reizen en andere delen van onze aardbol bezoeken om diverse landschappen te zien, culturen en mensen te ontmoeten doet hij graag. Hij kan niet goed tegen routine, heeft voorkeur voor verandering en experimenteren.

Zo maakt hij graag, het liefst samen met anderen, muziek. Een hobby waarbij luisteren naar elkaar en focus hebben op wat wordt gespeeld, je tot concentratie en creativiteit brengt. Samen met anderen iets realiseren door open te staan voor andere visies en opvattingen en belangen van anderen te zien en te voelen zijn belangrijke aspecten. Dat heeft zich vertaald naar het uitvoeren van bestuursfuncties bij Rotary en de lokale tennis- en padelvereniging. Het is goed om je kennis en ervaring ook in te zetten voor de gemeenschap.

Bij dit actieve leven moet je gezond blijven. Diverse sporten, zoals tennis, padel, golf, fietsen en wandelen zijn belangrijk om lichaam en geest in de juiste balans te houden.

KWD

Wil je ook resultaat?

Samen succesvolle resultaten behalen, daar ligt onze focus. De resultaatmanagers van KWD vertalen praktisch en pragmatisch de wensen en eisen van opdrachtgevers in concrete (project)resultaten.