Contact

Roger van der Heijden

Ervaren no-nonsense projectmanager met een praktijkgerichte insteek. Gecombineerd met goede communicatieve vaardigheden en zijn analytische vermogen is hij goed in staat om projecten aan te sturen. Hij gaat in eerste instantie op zoek naar ‘het probleem’ dat opgelost moet worden om dan vervolgens gestructureerd op zoek te gaan naar de oplossing en het resultaat van het project. Hij denkt en benadert het project vanuit het klant- en/of business perspectief.

Uitdagingen

Sinds 2007 houdt Roger zich bezig met fotografie. Op de KWD vakdagen is Roger dan ook vaak te vinden achter de camera. Regelmatig verschijnen er foto’s van Roger op de website en in het KWD-bulletin. Naast fotografie is Roger sportliefhebber. Voetbal, fietsen, hardlopen en snowboarden zijn de sporten die hij graag doet. Roger houdt van uitdagingen en heeft daarom al eens een marathon gelopen, maar wil bijvoorbeeld ook nog eens de Mont Ventoux op fietsen.

KWD

Wil je ook resultaat?

Samen succesvolle resultaten behalen, daar ligt onze focus. De resultaatmanagers van KWD vertalen praktisch en pragmatisch de wensen en eisen van opdrachtgevers in concrete (project)resultaten.