Contact

Succesvol go live

Er zijn vele studies rond “change management” en “business benefits management”. Maar we hebben geen overzichten kunnen vinden met concrete interventies die je tijdens je project wel en (soms) niet inzet om de kans op gebruik van je product zo groot mogelijk te maken. En zie, een KWD-onderzoek was geboren.

Artikelen

Herken je het volgende in je projecten?

  • “Ik communiceer me rot, en toch geven gebruikers aan dat ze nooit iets gezien hebben”
  • “We hebben vele processessies met key-users. Maar of de business zich daaraan gaat houden, weet ik niet”
  • “We maken allerlei documentatie. Ik vraag me af of iemand ze na afloop van het project nog leest”

In ons onderzoek willen we onder andere met bovenstaande vragen aan de slag. Vind je het nuttig en leuk om aan dit onderzoek mee te doen? Dan nodigen we je van harte uit voor een “rond-de-tafel sessie” met projectmanagers van andere organisaties onder begeleiding van KWD. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Dit geeft jou een kans om ervaringen uit te wisselen en om daarvan te leren.

Deze sessie zal plaatsvinden op woensdag 18 oktober van 16:30 tot 19:00 uur op ons kantoor in Nieuwegein. Wij zorgen voor een maaltijd.

De agenda voor de avond:

  • Delen van ervaringen over “het laten landen” aan de hand van stellingen
  • De “no bullshit bingo” van projectinterventies. In een spelvorm bespreken we onderwerpen als “floorwalkers”, “stakeholder analyse”, “flowcharts”, “storytelling” en “serious gaming”

Geïnteresseerd? Meld je via onderstaand formulier aan bij een van onze collega’s: Roger van der Heijden en Jaap Stoppels

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Ben je geïnteresseerd in het KWD Bulletin?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
KWD

Resultaat boeken voor en met jou

Wij starten met goed luisteren naar jou als opdrachtgever. Om samen een effectieve en succesvolle aanpak te kiezen voor de gewenste transitie van jouw huidige situatie-A naar het te bereiken resultaat-B. Ons gezamenlijk doel is altijd: Nul Mislukkingen! voor jouw projecten.