Contact

Louison de Kok

Louison heeft als projectmanager een sterke focus voor de klant en het resultaat. Hij heeft ervaring met enerzijds applicatieontwikkeling, pakketselectie en -implementatie, anderzijds met infrastructuurprojecten. Louison is praktisch ingesteld zonder de resultaten, de tijdspanne en het budget uit het oog te verliezen. Hij is helder en open in communicatie naar klanten en project medewerkers. Louison weet medewerkers actief en met plezier bij het project te betrekken.

Plezier met hockey

Het werken met mensen aan een mooi resultaat drijft Louison niet alleen in zijn werk, maar ook in zijn privé-leven. Het hockeyveld vormt daarbij het decor. Of het nu is als speler, als coach, trainer of lijncoördinator: Louison zet zich daar met dezelfde inzet en toewijding in om met elkaar en voor elkaar mooie resultaten neer te zetten. Plezier maken met elkaar wordt daarbij niet uit het oog verloren. Of dat nu op het hockeyveld is of in de projecten die Louison uitvoert.

KWD

Wil je ook resultaat?

Samen succesvolle resultaten behalen, daar ligt onze focus. De resultaatmanagers van KWD vertalen praktisch en pragmatisch de wensen en eisen van opdrachtgevers in concrete (project)resultaten.