Ton Folge

Ton is al vele jaren werkzaam in het programma-, project- en lijnmanagement. Hij is te typeren als een pragmatisch en creatief realisator in de wereld van IT gedreven business. Gedegen kennis van en ervaring met het werken in grote organisaties en (internationale) management teams c.q. programma’s in diverse markten. Hij houdt van het opbouwen vanuit het concept tot en met het implementeren van veranderingen ‘die ertoe doen’.

 

Uitdaging en avontuur

Ton heeft een sterke behoefte aan uitdaging en avontuur. Hij is ondernemend, onderzoekend en breed geïnteresseerd. Dat komt ook terug in de diverse hobby’s en activiteiten die Ton naast zijn werkzame leven uitvoert. Reizen en andere delen van onze aardbol bezoeken om diverse landschappen te zien, culturen en mensen te ontmoeten doet hij graag. Hij kan niet goed tegen routine, heeft voorkeur voor verandering en experimenteren.

Zo maakt hij graag, het liefst samen met anderen, muziek. Een hobby waarbij luisteren naar elkaar en focus hebben op wat wordt gespeeld, je tot concentratie en creativiteit brengt. Samen met anderen iets realiseren door open te staan voor andere visies en opvattingen en belangen van anderen te zien en te voelen zijn belangrijke aspecten. Dat heeft zich vertaald naar het oppakken van het voorzitterschap van een Rotaryclub voor het jaar 2015/2016. Een bijzondere groep mensen die situationeel wordt geleid. Mijn jaarthema is: Ontwikkel jezelf; zet je talenten in. Daar dragen wij, als club, op onze eigenwijze wijze aan bij, om het leven in de samenlevingen te verbeteren. Dienstbaar zijn en het bevorderen van het algemeen welzijn door elkaar beter te leren kennen.

Volg Ton Folge