Projectmanagement

Onze stijl om je van dienst te zijn noemen we resultaatmanagement. De focus van KWD’ers ligt op het halen van resultaten. Op een pragmatische, hands-on manier, waarbij methoden en technieken hulpmiddelen zijn.

 

Projectmanagement: een vak apart

Om resultaten te kunnen boeken staat de mens in onze stijl centraal. Wij activeren zoveel mogelijk de kennis die in de organisatie aanwezig is en we geloven in het combineren van korte termijn resultaten met lange termijn doelstellingen. Samen met onze klanten, gaan wij voor projectsucces. Dit vraagt om projectmanagers die Kunnen, Willen en Durven en die hun kennis, kunde en ervaring graag inzetten bij onze klanten. Natuurlijk vinden wij een goede theoretische basis belangrijk maar wij weten ook als geen ander dat échte successen worden geboekt door projectmanagers die zich in de praktijk weten te onderscheiden. En die (agile) projectmanagers bieden wij onze klanten.

Managen van projecten

KWD projectmanagers geven dagelijks leiding aan allerlei projecten met een traditionele of agile aanpak, in diverse branches, bijna altijd op het raakvlak van business en ICT. Hier komt heel wat bij kijken.

Meer informatie

Vastgelopen projecten

Met behoud van relaties een project in problemen weer onder controle krijgen, vraagt om een vakspecialist. Er is geen standaardoplossing voor het vlottrekken van vastgelopen projecten.

Meer informatie

Interim management

Loopt het niet lekker op een afdeling en nemen de klachten en irritaties toe? Dan is het tijd om KWD in te zetten om de neuzen en dienstverlening weer in de goede richting te krijgen.

Meer informatie

Assessments, reviews, audits

Als opdrachtgever, stuurgroeplid of projectmanagersbaas heb je soms het gevoel dat een project niet goed loopt. Toch rapporteert de projectmanager alle stoplichten op groen. Wat nu? KWD kan je hierbij helpen.

Meer informatie

Ondersteuning opdrachtgevers

Zie je jouw probleem niet bij onze dienstverlening staan? Ieder project is uniek en daarbij kun je tegen problemen aanlopen waarbij je niet direct weet hoe je die moet oplossen. Een goed gesprek met een KWD’er kan je helpen.

Meer informatie