Contact

Marco Rijbroek

Ambitieuze, pragmatische en resultaatgerichte projectmanager. Snel thuis in de organisatie om de hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden. Draait snel mee in projecten om die tot een goed resultaat te brengen, met aandacht voor persoonlijke en politieke belangen. Marco is een projectmanager die het overzicht houdt in hectische situaties, zelf kalm blijft en de rust in het team behoudt.

Maximaal resultaat

Al sinds zijn jeugd is Marco een fanatiek voetballer en supporter. In zijn vrije tijd is hij graag op reis en daarnaast veelal te vinden op het voetbalveld. Zelf een potje voetballen of met vrienden voor de buis of in het stadion om wedstrijden te bekijken. Het geeft voldoening om samen met het team het maximale uit een wedstrijd te halen om daarna de behaalde resultaten te analyseren en te vieren.

En zo is het ook met zijn projecten. Ook op zakelijk gebied geeft het veel energie wanneer complexe uitdagingen, samen met het projectteam, in een goed resultaat worden omgezet. Waarna er tijdens de afsluiting de tijd is om terug te kijken, te verbeteren en bovenal: om het te resultaat vieren. Net als bij voetbal: een topprestatie neerzetten en successen vieren.

KWD

Wil je ook resultaat?

Samen succesvolle resultaten behalen, daar ligt onze focus. De resultaatmanagers van KWD vertalen praktisch en pragmatisch de wensen en eisen van opdrachtgevers in concrete (project)resultaten.