Contact

Jean-Paul van Vliet

Jean-Paul is een doelgerichte programma-, project- en portfoliomanager met ervaring vanuit het perspectief van de IT-afdeling en op managementniveau. Gaf leiding aan projectmanagers en was zelf regelmatig programmamanager. Centraal staan voor hem de klant en de medewerkers. Tools, governance en structuur zet hij effectief in om rust en overzicht te behouden.

Zijn motto is: ”Resultaten behalen, oplossingen bieden en afspraken nakomen is de basis van vertrouwen”.

Vertrouwen in jezelf en je materiaal

In zijn vrije tijd is Jean-Paul met grote regelmaat te vinden op de mountainbike. De vaardigheden die Jean-Paul in zijn dagelijks werk gebruikt sluiten hierbij naadloos aan. Dan is het goed om vertrouwen in jezelf en het materiaal te hebben, de koers te bepalen en met juiste risicobeheersing en overtuiging de meest afwisselende paden te bedwingen. Daar waar het er echt om gaat heeft Jean-Paul graag het stuur en gereedschap in eigen hand. Jean-Paul weet van de reis te genieten en helemaal als het resultaat er toe doet!

KWD

Wil je ook resultaat?

Samen succesvolle resultaten behalen, daar ligt onze focus. De resultaatmanagers van KWD vertalen praktisch en pragmatisch de wensen en eisen van opdrachtgevers in concrete (project)resultaten.