Contact

Hein Boersma

Pragmatische zelf startende projectmanager met ruime ervaring op het gebied van programma-, businessunit- en IT management. Bedrijfskundig onderlegd en een goede communicator die zorgt voor aansluiting van IT en business. Geïnteresseerd in processen en altijd in om voorstellen te doen waarmee middels IT technologie business issues kunnen worden weggenomen. Staat voor zijn taak en neemt eigenaarschap van begin tot eind.
Hein is een bruggenbouwer en heeft veel ervaring met het naar de business brengen van IT. Het werk met elkaar doen en oog blijven houden voor de mens en de relatie terwijl er hard wordt gewerkt om de doelstelling voor elkaar te krijgen.

Hard fietsen

Wekelijks een of twee keer de fiets van de muur. Even kijken of de banden nog op spanning zijn en de ketting na de vorige modderige single track nog soepel loopt. Zijn mountainbike maten druppelen binnen en kloppen voorzichtig aan op de vroege zondag, bang om de overige Boersma’s te wekken. We vertrekken, allemaal nog fit en de eerste benen worden getest. Hein heeft het beste richtingsgevoel en wordt erg blij om andere ongerede paden te betreden op zoek naar nieuwe uitdagingen. Daarom neemt hij nog al eens de kop. Wel goed opletten en achterom kijken of iedereen het tempo aan kan en waarschuwen voor een plots gat in het pad. We moeten immers de volgende keer weer.

KWD

Wil je ook resultaat?

Samen succesvolle resultaten behalen, daar ligt onze focus. De resultaatmanagers van KWD vertalen praktisch en pragmatisch de wensen en eisen van opdrachtgevers in concrete (project)resultaten.