Contact

Erwin Woldhuis

Gedreven projectmanager. Sterk in aansturen van complexe, langlopende projecten en programma’s in omgevingen met hoge druk. Professioneel, resultaatgericht, organisatiesensitief en communicatief sterk. Krachtig in mobiliseren van mensen, creëren van draagvlak en een pragmatische manier van werken. Heeft een brede achtergrond in ICT en bestuurskunde, waardoor hij op het hele speelveld de essenties snel kan doorgronden.

Het speelveld

Naast het speelveld dat Erwin als projectmanager bij KWD graag betreedt, zo staat hij ook graag op het speelveld om te tennissen. Volgens Erwin zijn er veel gelijkenissen tussen het managen van projecten en tennis.

Het vraagt teamwork in dubbels en het vraagt zelfstandigheid in het enkelspel. Ook het bepalen van de strategie, het speltype, het uitlezen van de wedstrijd en het bereiken van het resultaat hebben veel overeenkomsten. Erwin put uit beide speelvelden veel energie die hij met passie inzet voor de realisatie van het gewenste resultaat.

KWD

Wil je ook resultaat?

Samen succesvolle resultaten behalen, daar ligt onze focus. De resultaatmanagers van KWD vertalen praktisch en pragmatisch de wensen en eisen van opdrachtgevers in concrete (project)resultaten.