Contact

Erik van Daalen

Erik is een ambitieuze pragmatische zelf startende organisator met een gezonde drive. Het maakt Erik niet uit of hij de rol van agile coach, agile transitiemanager, release train engineer, programmamanager of projectmanagement vervult. Hij kent het vak in al zijn facetten, zowel traditioneel als agile, waarbij het leveren van projectresultaat belangrijk blijft. Hij is flexibel en ondernemend, heeft gevoel voor prioriteiten en besluitvaardig. Hij is open in zijn communicatie, een teamplayer en geïnteresseerd in mensen, dit maakt hem een organisator die in staat is mensen te stimuleren.

Gedreven en betrokken

Erik zijn verantwoordelijkheid voor mensen en zijn gedrevenheid komen terug in zijn hobby/sport zwemmend redden. Hij is instructeur / wedstrijdtrainer bij de lokale reddingsbrigade en leidt kinderen en volwassenen op om zichzelf en andere te kunnen redden van de verdrinkingsdood. Naast zijn gezin en werk beoefent hij ook de zwemmend redden sport op topsportniveau en doet, niet onverdienstelijk, mee aan Europese en wereldkampioenschappen masters zwemmend redden. Hij probeert het maximale uit zichzelf te halen door doelgericht te trainen. De drive en inzet die Erik gebruikt om bij de top vijf van de wereld te behoren gebruikt Erik ook in zijn projecten. Met inzet en toewijding werkt hij aan het realiseren van het gewenste projectresultaat.
Erik heeft de ambitie opgepakt om te gaan promoveren. Hij is vanuit zijn agile coaching rol geïntrigeerd geraakt over het leveren van waarde. Dit is een woord wat veel gebruikt wordt in de agile wereld maar hoe uit zich dit in agile software ontwikkelteams. Hij is bezig te onderzoeken hoe wordt geprioriteerd op waarde? Hoe maken agile software development teams waarde concreet, zodat elk teamlid weet welke waarde hun software gaat opleveren? Hoe valideren de teams dat zij de juiste waarde leveren? En als laatste meten de teams ook de waarde die zij leveren. Mocht je meer willen weten over waarde en prioriteren op waarde neem dan contact op met Erik.

KWD

Wil je ook resultaat?

Samen succesvolle resultaten behalen, daar ligt onze focus. De resultaatmanagers van KWD vertalen praktisch en pragmatisch de wensen en eisen van opdrachtgevers in concrete (project)resultaten.