Contact

Tim Geusens

Tim is een allround resultaatmanager met een praktijkgerichte insteek. Hij heeft ruim 10 jaar ervaring als programma- en projectmanager in complexe projecten met strategische en tactische vraagstukken. Tim begrijpt de business behoefte, kan goed communiceren met vaklieden en schakelt gericht met opdrachtgevers. Hij denkt en benadert een project vanuit de klant- en business doelstellingen.

Tour for life, de tour van je leven

Een jaar geleden kocht ik een racefiets. Na jaren hardlopen werd het tijd voor iets anders. Samen met drie vrienden, zochten we een doel. Als snel kwamen we uit bij Tour for life. In september 2021 drie dagen fietsen, meer dan 500 kilometer en ruim 5000 hoogtemeters en vooral ook, zoveel mogelijk geld ophalen voor het Daniel den Hoed fonds. Hoe ging ik dit aanpakken als wielrenner zonder ervaring? Wat moet ik vooral wel doen en wat niet?

Het begon met een plan. Hoe ga je ik het einddoel (finish op Cauberg) bereiken? Daarvoor moest ik mijn verdiepen in wat er nodig is om te presesteren binnen deze sport. En mij er van bewust zijn dat het nooit gaat lopen zoals vooraf bedacht. Continu het plan bijstellen, maar een ding steeds centraal blijven stellen, het gewenste resultaat.

En of het gelukt is? Ja zeker na 3 dagen fietsen door Frankrijk en Belgiƫ finishte we op de Cauberg.

KWD

Wil je ook resultaat?

Samen succesvolle resultaten behalen, daar ligt onze focus. De resultaatmanagers van KWD vertalen praktisch en pragmatisch de wensen en eisen van opdrachtgevers in concrete (project)resultaten.